AEWAlumniWWE

Superstar din AEW l-a contactat pe Shane McMahon

În urma relatărilor că Shane McMahon nu se mai află în WWE, unii fani au început să speculeze pe rețelele de socializare că el ar putea merge în AEW.

Deși nu există niciun indiciu despre plecarea lui Shane în compania rivală, cel puțin un superstar din All Elite Wrestling ar fi pregătit să lucreze cu el.

Dax Harwood, membru al echipei FTR, a postat un mesaj pe Twitter, menționându-l pe fiul lui Vince McMahon. Dax și Cash Wheeler au lucrat cu Shane pe vremea când se aflau în WWE și erau cunoscuți drept The Revival.

Trebuie să menționăm faptul că, nu există niciun indiciu referitor la interesul oficialilor AEW pentru Shane și nici dacă el dorește să lucreze pentru o altă promoție. Shane are, de asemenea, business-uri personale ce nu au de-a face cu Pro Wrestling-ul. Cu toate acestea, o vorbă veche spune: ”Niciodată să nu spui niciodată”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !