Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE SmackDown

Superstar de top va lipsi de la WWE TV câteva luni

Fanii vor aștepta o vreme până când îl vor revedea pe Edge la WWE TV datorită celui mai recent meci al său. ”Rated-R Superstar” l-a învins pe Seth Rollins într-un meci clasic la Pay-Per-View-ul SummerSlam de luna trecută, înainte să fie învins de Rollins într-un rematch senazțional la SmackDown-ul de săptămâna trecută în Madison Square Garden.

Respectivul meci a fost lăudat de majoritatea fanilor. Seth, a obținut victoria în urma unui ”Stomp” după câteva ”Kicks to the Face”. După meci, WWE a făcut un angle în care Edge a fost transportat pe targă de la ring până în zona backstage-ului.

Acesta a fost un angle standard pentru a-l scoate pe Edge de la WWE TV. Dave Meltzer, a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că ”Rated-R Superstar” va sta departe de acțiune pentru câteva luni.

Nu se știe când va reveni Edge, dar este posibil ca acest lucru să se întâmple în perioada ”Road to WrestleMania” la începutul anului 2022. Așa cum InRing.ro a relatat mai devreme, Hall of Famer-ul WWE a declarat recent într-un interviu că i-ar plăcea să lucreze cu Sami Zayn, astfel încât am putea vedea un feud între cei doi pe viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages