WWE RAW

Superstar de top indică babyface turn, final greșit în timpul meciului la RAW?

Se pare că WWE indică despărțirea unui alt duo. În timpul segmentului de deschidere al RAW-ului din această săptămână, Bobby Lashley i-a spus lui Big E că nu are nevoie de MVP pentru a-și câștiga meciurile și i-a sugerat lui MVP să se înfrunte cu Campionul WWE.

Seth Rollins, l-a atacat pe Leshley în jurul ring-ului, dar Big E a venit în ajutorul lui Bobby, lucrând împreună cu el împotriva lui Rollins și Kevin Owens.

Mai târziu în cadrul show-ului, într-un segment din backstage, MVP a părut să pună la îndoială motivele lui Lashley, întrebându-se dacă nu cumva este doar o parte a unui plan. Segmentul a fost construit în așa fel încât fanii să se întrebe dacă Bobby va renunța la manager-ul/asociatul său.

Main Event-ul a decurs bine pentru babyface-uri, deoarece Lashley și Big E i-au învins pe Seth Rollins și Kevin Owens după ce Bobby a făcut pin-ul pe K.O, dar au existat mici probleme după ce Lashley l-a lovit accidentat pe Big E înainte de sfârșitul meciului. Părea să existe o greșeală când Bobby Lashley a făcut pin-ul pe Owens pentru că Seth trebuia să mai facă o manevră. Bobby, a putut fi auzit spunând: ”Coastele mele”, așa că nu se știe dacă acesta a fost finalul planificat sau dacă s-a produs o greșeală deoarece Lashley a fost rănit.

După meci, Rollins și Owens l-au atacat pe Bobby Lashley. MVP, nu a fost văzut nicăieri în timpul meciului și atacului de după meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !