WWEWWE NXT 2.0

Superstar de top din WWE va fi Free Agent după SummerSlam 2021

Un superstar de top din WWE NXT ar putea fi pe cale să plece din companie și să semneze în cele din urmă cu AEW. S-a zvonit că, contractul lui Adam Cole ar expira în 2024, dar expiră la scurt timp după Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. Un raport afirmă că, contractul său s-ar fi încheiat de fapt după show-ul Great American Bash, dar la prelungit pentru a rămâne până în august.

Fightful adaugă că WWE presupusese că, contractul lui Cole urma să expire în decembrie, dar când și-au dat seama că expiră în iulie, s-a stabilit o prelungire pentru a mai rămâne cel puțin încă o lună, iar apoi lucrurile s-ar putea schimba după SummerSlam la sfârșit de săptămână.

Anul trecut au existat rapoarte că Adam Cole a semnat un nou contract atunci când NXT s-a mutat pe USA Network, dar nu a fost cazul de așa ceva.

Cole are mulți prieteni în fiecare companie importantă din Pro Wrestling și a fost în backstage la show-urile AEW pentru a-și vizita iubita, Dr. Britt Baker, DMD. Dacă decide să nu semneze un acord cu WWE, există posibilitatea foarte mare ca AEW să fie printre companiile care ar fi interesate de el.

Adam Cole, a debutat în 2017 ca parte a NXT și a tot lucrat în acest brand de-a lungul timpului petrecut în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !