WWEWWE RAWWWE SmackDown

Superstar de top al RAW-ului, anunțat pentru SmackDown-ul din această săptămână

Site-ul WWE anunță că ”Seth Freakin” va fi la SmackDown-ul din această săptămână care se va desfășura la Fiserv Forum în Milwaukee, WI. Nu se știe ce au oficialii în plan pentru Rollins sau dacă acesta va apărea la show-ul propriu-zis. Se pare că, compania dorește ca pe viitor să folosească superstaruri din RAW la SmackDown și vice-versa pentru meciurile de tipul Dark (netelevizate) în scopul creșterii rating-urilor.

Conform Fiserv Forum, vor avea loc două meciuri Dark, inclusiv un rematch între Campioana feminină a brand-ului albastru, Charlotte Flair vs. Ronda Rousey. Vă reamintim că în cadrul WrestleMania 38, Flair a învins-o pe Rousey. De asemenea, cel de al doilea meci Dark nu se cunoaște, deoarece îl avea implicat pe Rick Boogs, care a suferit o accidentare serioasă la Mania 38. În plus, prezența lui Rousey nu este anunțată de site-ul WWE.

În ceea ce îl privește pe ”Freakin” Rollins, acesta a pierdut sâmbăta trecută, meciul împotriva lui Cody Rhodes la WrestleMania 38. În cadrul RAW-ului de luni, cei doi au stat față-n-față și și-au strâns mâna în semn de respect.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !