Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Superstar concediat revine în WWE?

Se pare că un alt superstar care a fost concediat din WWE s-ar putea întoarce în companie. Oficialii au adăugat marfă nouă dedicată lui Braun Strowman pe Shop.

Strowman a fost unul dintre superstarurile importante concediate luna trecută datorită reducerilor bugetare, fiind printre cei mai bine plătiți wrestleri din companie. Braun a semant un nou contract când AEW și-a făcut debutul și se credea că WWE încearcă să-și împiedice superstarul să semneze cu această industrie. Oficialii și-au schimbat oarecum mentalitatea și au renunțat la contractele majore.

Nu se știe dacă a existat interes din partea lui Tony Khan, dar Mark Henry a vorbit despre încercarea de a-l aduce pe Strowman în AEW, însă nu au existat noutăți despre acest lucru de când Henry a afirmat asta pentru TMZ.

Având în vedere că WWE nu lansează produse pentru superstarurile care nu sunt în companie, este posibil ca „The Monster Among Men” să revină.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages