Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Superstar al SmackDown-ului scos din acțiune datorită unei accidentări

În timpul SmackDown-ului de seara trecută, Michael Cole a anunțat că Erik, membru al echipei The Viking Raiders, a suferit o accidentare la picior și va lipsi din ring pe o perioadă nedeterminată.

Cole a precizat că accidentarea s-a produs în timpul meciului dintre Viking Raiders vs. The New Day. Acest lucru explică de ce Erik și Ivar nu au făcut parte din Main Event-ul show-ului și ar justifica, de asemenea, de ce push-ul lor masiv a fost sistat.

Smack-ul din această săptămână s-a încheiat cu un meci de tipul Fatal 4-Way pentru determinarea noilor pretendenți la titlurile Undisputed Tag Team între Hit Row, Imperium, The Brawling Bruts și The New Day. Ridge Holland a obținut victoria pentru echipa sa după ce a făcut pin-ul pe Kofi Kingston.

Săptămâna viitoare, la show-ul brand-ului albastru, The Brawling Brutes îi vor înfrunta pe The Usos pentru titlurile Undisputed Tag Team.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages