Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Sunt The Undertaker și Kane frați în viața reală?

Chiar dacă în storyline-ul WWE au fost frați vitregi, The Undertaker și Kane nu sunt frați și în viața reală. Cariera celor doi a fost în mare parte diferită, având feud-uri legendare unul cu celălalt, după care s-au reunit pentru a forma echipa ”Brothers of Destruction”.

După câteva săptămâni de indicii, Kane, a debutat în WWE la Badd Blood: Your House în 1997 și l-a costat pe The Undertaker victoria împotriva lui Shawn Michaels în primul meci de tipul Hell in a Cell. Inițial, ”The Deadman” a refuzat să se răzbune pe fratele său și a continuat feud-ul cu HBK pentru titlul WWE.

Cu toate acestea, Kane a continuat să-i „pună bețe în roate” fratelui său, intervenind în meciul lui de tipul Casket împotriva lui Michaels la Pay-Per-View-ul Royal Rumble 1998, punându-l de 4 ori pe campionul WWE în scriu înainte de a-i „da foc”.

Acest lucru s-a dovedit a fi prea mult pentru Taker, care a revenit la WWE TV după o pauză de 2 luni și l-a provocat pe Kane pentru un meci la WrestleMania 14. ”The Phenom”, a câștigat acel meci după ce l-a executat pe fratele său cu 3 ”Tombstone Piledrivers”.

După alte câteva meciuri, „frații” au început să lucreze împreună în timp ce Taker era în peisajul titlului WWE în vara anului 1998. În ciuda acestui fapt, alianța dintre ei nu a durat mult timp, deoarece Kane s-a dat de partea lui Paul Bearer la Pay-Per-View-ul Judgment Day în 1998.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages