WWE

Sunt șanse foarte mici ca Triple H să lupte din nou din cauza problemelor cu inima

În cadrul ediției Wrestling Observer Radio de astăzi, Dave Meltzer și Bryan Alvarez au vorbit despre revenirea lui Vince McMahon în ring pentru un meci împotriva lui Pat McAfee la WrestleMania 38. Întoarcerea lui Vince în ring vine după rapoartele că ”Stone Cold” Steve Austin va lucra cu Kevin Owens la Mania în acest an.

Meltzer a spus că oficialii fac lucruri diferite pentru Pay-Per-View-ul din acest an în speranța de a crește vânzările de bilete pentru ambele nopți a Mania. Alvarez s-a întrebat dacă compania îl va aduce înapoi și pe Triple H, dar Meltzer a intervenit spunând că problemele cardiace ale lui Hunter sunt foarte grave.

”Nu, folosirea lui Triple H ar fi o idee groaznică. Problemele sale cardiace indică că nu poate lucra. Nu vreau să exclud în totalitate acest lucru pentru că este nedrept, dar ar fi o idee oribilă să-l forțezi pe HHH să intre în ring, însă cu siguranță nu va face asta în acest an. Nu există așa ceva.”

În afară de un videoclip care a fost postat pe Tik-Tok cu câteva luni în urmă și o scurtă apariție pe NBC News, nu s-a auzit prea multe despre Triple H și problemele sale de sănătate, exceptând WWE care a afirmat că Hunter a suferit un eveniment cardiac în septembrie anul trecut.

Shawn Michaels, ”supravegiat” de Vince McMahon și Bruce Prichard a preluat atribuțiile lui Triple H în NXT.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !