Sustineti InRing.Ro
WWE

Sunt indicii că Daniel Bryan nu va reveni în WWE

Daniel Bryan nu a mai fost văzut la WWE TV de când a fost alungat din SmackDown după ce a pierdut un meci împotriva campionului Universal Roman Reigns, în urmă cu câteva luni. Acest lucru a fost făcut făcut pentru a-l scoate pe Bryan de la TV, deoarece contractul său cu WWE urma să expire.

Până în prezent, viitorul lui Bryan în Pro Wrestling a rămas un secret, deoarece nimeni în afară de el și familia sa nu pare să știe dacă va reveni în WWE sau va merge într-o altă promoție.

PWInsider raportează că nu există nicio discuție despre revenirea lui Bryan în WWE și nu mai figurează în roster-ul companiei. Unele persoane din WWE au indicat că Daniel a semnat sau va semna în cele din urmă cu AEW. Cu toate acestea, nu există nicio confirmare că Bryan se îndreaptă către AEW.

S-a menționat că Daniel Bryan nu face parte din lista superstarurilor cu producție nouă de marfă pentru 2021-2021 pe care cei din WWE au finalizat-o recent. De asemenea, superstarul preferat al Universului WWE nu va avea o nouă figurină de acțiune oferită de Mattel.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages