Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Sunt indicate planuri importante pentru Alexa Bliss

În ciuda faptului că WWE nu a mai folosit-o pe Alexa Bliss de câteva luni, oficialii par să aibă câteva planuri importante în viitor pentru ea.

PWInsider a publicat în cursul zilei de ieri clasamentul intern al WWE pentru divizia feminină din brand-ul roșu (RAW). În topul babyface-urilor se află Campioana feminină Bianca Belair, și Rhea Ripley. Astfel, atunci când Bliss se va întoarce la WWE TV, ea va fi clasată ca al al doilea babyface în divizia feminină.

În ceea ce privește partea heel, Becky Lynch ocupă locul 1 în RAW, urmată de Carmella și Zelina Vega.

Vă reamintim că Bliss a fost scoasă de la WWE TV după ce a pierdut în fața lui Charlotte Flair la Extreme Rules anul trecut. Alexa a revenit la TV în ianuarie anul acesta continuând cu gimmick-ul care are elemente din personajul The Fiend pe care l-a avut Bray Wyatt.

Compania a făcut segmente în care Bliss discuta cu un terapeut pentru a-și rezolva problemele de comportament. Cu toate acestea, ea nu a mai fost văzută în ring de la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din ianuarie și nu a fost în Dallas, Texas, pentru WrestleMania 38.

Motivul pentru care Alexa Bliss nu a fost folosită la Mania 38 s-a datorat pregătirii nunții sale cu, cântărețul Ryan Cabrera, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. La nunta celor doi au cântat mai mulți muzicieni, printre care NSYNC, Bowling for Soup și alții.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages