Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Summer Rae, le răspunde fanilor supărați că WWE a numit-o legendă în timpul SmackDonw-ului de seara trecută

După apariția ei la SmackDown-ul de seara trecută, Danielle Moinet aka Summer Rae, a intrat pe Twitter pentru a răspunde unora dintre fanii supărați de faptul că ea este considerată o legendă. Cu toate acestea, au fost si multe persoane care au susținut-o, spunând că ea merită să fie numită astfel.

Rae, a spus următoarele așa cum putem vedea în videoclipul de mai jos:

„Văd atât de multă indignare pentru că WWE m-a numit legendă la SmackDown-ul din această săptămână. Nu eu fac regulile, voi toți. Au spus-o și gata.”

Summer Rae, și-a dat ochii peste cap la sfârșitul video-ului. Clipul a fost foarte inteligent realizat și ar putea determina pe cineva din WWE să ia în considerare aducerea ei înapoi. Rae, a spus în podcast-ul lui Renne Paquette că a plecat din WWE datorită unei probleme la vertebrele gâtului. Aceasta va reveni în ring pentru meciul Royal Rumble feminin sâmbătă, 29 ianuarie 2022. După ce a părăsit WWE, Summer Rae s-a axat pe influență în mediul online, având 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram.

Alte foste persoane care au lucrat în WWE, prezente la SmackDown-ul din această săptămână sunt Jeff Jarrett și Eric Bischoff. Jarrett, are sediul în Nashville și se va lupta cu Effy la The Wrld pe GCW, în cadrul Pay-Per-View-ului Hammerstein Ballroom, duminica aceasta. Bischoff, a avut un segment în backstage alături de Adam Pearce și Sonya Deville.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages