Sustineti InRing.Ro
AEW

“Succesul AEW este datorită autenticității wrestlerilor” spune Jon Moxley

Jon Moxley a fost încă de la început alături de AEW, din Ianuarie 2019 când s-a înființat compania. AEW a luptat din greu să devină un produs alternativ WWE-ului. Lucurile de atunci s-au schimbat. Se poate spune ca AEW nu mai este doar o simpla alternativă la WWE.

În podcastul Cincy 360 cu Rick Ucchino și Tony Pike , Jon Moxley a fost întrebat cum a reușit AEW să aiba succesul de care se bucură acum.

Majoritatea lucrurilor nu sunt complicate. Asta spuneam și inainte, chiar și înainte să fiu in WWE. Lasă oamenii sa fie autentici și lasă-i să facă ce pot face, să se ducă acolo, să facă ce știu ei cel mai bine! Tony Khan e un fan atât de mare al diferitelor stiluri de wrestling și al diferitelor epoci. E atât de familiarizat cu totul [în wrestling] încât vrea sa vadă wrestlerii cum sunt ei înșiși. Iar când face un meci ii avem pe The Young Bucks vs Lucha Brothers, le spune ‘Abia aștept să vad asta’. Nu le spune ce sa facă. Nu le zice ‘Okay, ăștia sunt parametri voștri. O să am grijă să nu folosiți mai mult de treisprezece Superkick-uri. Dacă faceți mai multe o să urlu în cască ‘prea multe Superkick-uri!’. Nu, el vine și îți spune ‘Du-te și fă ce știi tu sa faci.’ Și așa ar trebui să fie.

Restul oamenilor încearcă să controleze totul, producătorii, scriitorii, șefii care vorbesc cu arbitrul, care vorbesc cu tine. Ar trebui sa fie oameni care se ducă acolo, și să fac cea ce știu ei mai bine, să-și facă treaba. Și asta e cel mai grozav lucru. Asta e AEW! Dacă nu te-ai mai uitat la wrestling de mult timp, asta e ceva diferit. Dacă ești fan sport entertainment, al dramei, al orice, AEW are puțin din toate. Ai un show de varietăți cu câte puțin din toate. Ai confruntări fizice cu violență intensă, dacă îți place. Ai acțiune high-flying fenomenală, ai cele mai inovative echipe din lume, făcând cele mai nebune, inovatoare, dramatice și spectaculoase meciuri. Avem un vestiar al femeilor incredibil de talentate. Avem de toate! Asta e locul unde trebuie să fii.

Jon Moxley l-a învins pe Minoru Suzuki în Dynamite-ul din săptămâna aceasta. Ce îl asteapta pe Moxley de acuma încolo? Nu suntem siguri, dar o sa îi urmărim viitorul cu interes în săptămânile ce urmează.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages