Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

”Stone Cold” Steve Austin, și-a construit un ring de wrestling acasă la el

Dacă ”Stone Cold” Steve Austin revine într-adevăr în ring, atunci nu ar fi o decizie de ultim moment, deoarece a avut suficient timp pentru a se antrena. După cum putem vedea mai jos, Highsports a construit un ring pentru Austin la casa lui din Texas, în luna august a anului trecut.

După cum am relatat anterior, Kevin Owens a recunoscut la RAW-ul din această săptămână că urăște statul Texas și fanii care locuiesc acolo. Referințele făcute de Owens despre Texas au dus la zvonuri despre un meci între el și Steve Austin la WrestleMania 38. Se așteaptă ca Hall of Famer-ul WWE să fie prezent la respectivul eveniment, iar Bryan Alvarez și Dave Meltzer au raportat că au existat discuții despre meciul de retragere al lui ”Stone Cold” împotriva lui K.O, fiind caracterizat ca o ”luptă uimitoare”.

Nu se știe dacă Steve Austin a fost de acord cu meciul, dar se pare că lucrurile merg în această direcție. Pentru fanii care se întreabă despre problemele lui Austin la gât care l-au forțat să se retragă din acțiune în 2003, ”Stone Cold” a spus că se simte grozav și nu a mai întâmpinat dificultăți de la show-ul ”Straight Up Steve Austin” care a avut loc cu câțiva ani în urmă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages