Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

”Stone Cold” Steve Austin i-a acceptat invitația lui Kevin Owens la WrestleMania 38

”Stone Cold” Steve Austin va merge la WrestleMania 38 după ce Kevin Owens i-a făcut o invitație pentru a apărea la ”KO Show” în cadrul acestui eveniment. WWE a lansat astăzi un videoclip în care Austin a spus că nu a mai luptat de 19 ani, dar a garantat că va deschide încă o cutie de bere peste Owens.

Hall of Famer-ul a transmis următoarea declarație: ”Acum 19 ani am luptat în ultimul meci într-un ring WWE. După 3 ”Rock Bottoms”, am fost numărat până la 3 și am pierdut meciul. Timp de 19 ani, a trebuit să trăiesc cu această înfrângere, știind că timpul meu s-a dus. Kevin Owens, vreau să-ți mulțumesc, vreau să-ți mulțumesc pentru că ai trezit lucrul adânc din mine pe care l-am ținut îngropat timp de 19 ani. De când ai început să-ți deschizi afurisita de gură, vorbind despre statul Texas, marele stat Texas, mi-a atras atenția. De ce ai vrea să faci asta Kevin? Mă pot gândi la două motive. Unu, ești un fiu prost făcut de o cățea. În al doilea rând, te pregătești să fii lovit în fund de ”Stone Cold” Steve Austin. Indiferent dacă numiți asta ”KO Show”, un meci, o dispută sau orice altceva…vreau să vă garantez acest lucru, în Dallas, Texas, unde mi-am început cariera, la WrestleMania, ”Stone Cold” Steve Austin va deschide o ultimă cutie de bere pe tine, Kevin Owens. Aceasta este concluzia, pentru că a fost spusă de ”Stone Cold.””

Se pare că WWE i-a făcut o propunere lui Steve Austin să revină din retragere pentru un meci cu Owens la Mania 38. Cu toate acestea, ”Stone Cold” nu a acceptat oferta. Va fi interesant de văzut dacă fanii vor avea parte de ceva mai mult decât un ”Stunner” executat de legendă în acest an la WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages