Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

”Stone Cold” Steve Austin face exerciții cardio pentru momentul său de la WrestleMania 38

Oficial, WWE îl va avea pe Hall of Famer-ul ”Stone Cold” Steve Austin la WrestleMania 38 într-un segment ca invitat special al ”Kevin Owens Show”, dar Austin intenționează să facă și altceva decât să-l execute pe Owens cu un ”Stunner” și să îl umple de bere.

Dave Meltzer a raportat în cadrul Wrestling Observer Newsletter că ”Stone Cold” și-a îmbunătățit condiția cardio și plănuiește să aibă o semi-luptă, nu doar un moment scurt așa cum erau obișnuiți fanii. Inițial, Austin nu a fost niciodată de acord cu un meci, însă a dorit să aibă o interacțiune fizică. Așa cum am relatat acum câteva săptămâni, Steve Austin are un ring în propria sa locuință unde se antrenează.

De asemenea, s-a spus că au existat discuții despre un angle care ar duce la un meci dacă ”Stone Cold” ar fi de acord cu acest lucru, dar trebuia să aibă loc în această săptămână.

WWE promovează apariția lui Steve Austin ca fiind prima confruntare fizică a sa de când s-a retras în 2003, dar nu este chiar așa. Hall of Famer-ul a avut altercații fizice la mai multe show-uri WWE după 2003, inclusiv atunci când i-a executat pe Brock Lesnar și Goldberg cu ”Stunner-ul” la WrestleMania XX în 2004, la WrestleMania 21 i-a dat un ”Stunner” lui Carlito, a avut un segment în Main Event cu JBL în 2006, în 2011 un segment cu Michael Cole, la WrestleMania 32 i-a umilit pe Rusev, Wade Barrett și Xavier Woods iar la RAW Reunion în 2019, a avut un segment în care l-a umilit pe AJ Styles. În plus, i-a executat pe Vince și Shane McMahon cu câte un ”Stunner” la a 25-a aniversare a RAW-ului în 2018 și a mai făcut un ”Stunner” pe Byron Saxton la episodul RAW-ului din 16 martie 2020.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages