WWEWWE PPVWWE RAW

Stipulație interesantă adăugată pentru un meci de la The Horror Show at Extreme Rules

La episodul RAW-ului din această săptămână, Seth Rollins a fost invitatul în segmentul „The Kevin Owens Show”. Rollins a spus că vrea să-l provoace pe Rey Mysterio la un meci în cadrul Pay-Per-View-ului The Horror Show at Extreme Rules.

Mysterio și-a făcut apariția și a acceptat provocarea, iar un meci a fost concretizat pe moment, Mysterio & Owens vs. Rollins & Murphy, câștigătorul din echipa respectivă urmând să aleagă stipulația meciului de la evenimentul WWE Extreme Rules.

Echipa lui Rey Rey a câștigat, iar Mysterio a anunțat că meciul dintre el și Seth la Extreme Rules va fi de tipul „Eye for an Eye” Rey a menționat că îi va scoate ochii lui Rollins cu mâinile goale.

Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules va fi difuzat pe WWE Network duminică, 19 iulie și va avea loc la Performance Center în Orlando, Florida.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !