WWEWWE PPVWWE RAW

Stipulație adăugată meciului dintre Braun Strowman vs. Shane McMahon la WrestleMania 37; Meci pentru titlul United States confirmat pe card

Stipulație adăugată meciului dintre Braun Strowman vs. Shane McMahon la WrestleMania 37

Se pare că meciul dintre Braun Strowman și Shane McMahon la Pay-Per-View-ul WrestleMania 37 va avea o stipulație. La RAW-ul din această săptămână, Strowman a trebuit să se confrunte cu Elias și Jaxson Ryker, iar Shane a reușit să scape fără ca „The Monster Among Men” să pună mâna pe el.

După meci, Braun a spus că înfruntarea lui cu Shane McMahon la Mania 37 se va desfășura în interiorul unei cuști de oțel. Prin urmare, Shane nu va beneficia de ajutor din partea nimănui.

Meci pentru titlul United States confirmat pe card

WWE a anunțat faptul că Riddle își va apăra titlul United States împotriva lui Sheamus la WrestleMania 37. Respectivul meci a fost adăugat pe card-ul evenimentului după ce Sheamus l-a învins pe Riddle într-un meci ce nu a inclus titlul U.S. la RAW-ul din această săptămână. „Scuza” lui Riddle pentru pierderea meciului a fost că Sheamus l-a atacat înainte de începerea confruntării.

Riddle vs. Sheamus va avea loc în cea de-a doua noapte a show-ului WrestleMania din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !