Sustineti InRing.Ro
AlumniHall of FameWWE

Sting spune de ce nu a avut niciodată un meci cu The Undertaker

Sting urmează să revină în ring în această duminică la Pay-Per-View-ul AEW Double Or Nothing, unde va face echipă cu Darby Alin împotriva lui Ethan Page și Scorpio Sky.

Pentru a promova respectivul meci, Sting a acordat un interviu pentru Paste Magazine, în timpul căruia a fost întrebat de ce nu a avut niciodată un meci cu The Undertaker. Sting și-a tot exprimat dorința asupra acestui meci de-alungul anilor și chiar dacă el și Taker au fost în WWE în urmă cu aproape un deceniu, nu s-au confruntat.

„Nu, nu! Sincer, nici până în ziua de azi nu știu de ce nu a avut loc acest meci. Ar putea fi datorită lui Taker. Poate că Taker nu a vrut niciodată să lucreze cu mine. Poate că meciul a fost adus în discuție iar Undertaker a spus că nu vrea să facă asta. Poate fi orice motiv, chiar dacă eu și Taker ne-am înțeles întotdeauna bine. Nu cred că are o problemă cu mine, cu siguranță nu am probleme cu el. Am doar un mare respect pentru el. Dar habar n-am de ce acel meci nu s-a întâmplat niciodată. Nu a fost corect să nu aibă loc. Cred că ar fi trebuit să aveți parte de el. Am spus-o timp de 20 de ani, cât se poate de clar: „Mi-ar placea să am acest meci, mi-ar plăcea să lucrez cu tipul ăsta.” Datorită gimmick-urilor noastre, am avut atâtea idei despre acest meci și cu siguranță nimeni nu l-ar fi uitat vreodată. Dar știi ce, sunt aici, sunt în AEW, ador ceea ce se întâmplă aici și ador ceea ce urmează să se întâmple. Mă bucur că am luat decizia de a veni în această companie.”

The Undertaker, a spus că nu crede că ar mai fi avut un meci bun cu Sting acum, datorită accidentărilor suferite în carieră.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages