Sustineti InRing.Ro
WWE

Sting indică că își dorește încă un meci

Documentarul „Last Ride” a lui The Undertaker i-a făcut pe cei din WWE să spună povestea lui pe parcursul a 5 capitole înainte ca „Deadman” să se retragă. Se pare că Sting își dorește același lucru.

Oficialii au confirmat recent că la WrestleMania 36 a fost ultimul meci din cariera lui Taker în ring. În cazul lui Sting, ultimul său meci a fost împotriva lui Seth Rollins la Pay-Per-View-ul WWE Night of Champions din 2015.

Sting a postat pe contul său de Twitter o fotografie veche cu el pe motocicletă. El a pus o întrebare care însoțea această imagine, captând astfel atenția fanilor:

„Cine vrea să facă o „ultimă” călătorie cu Sting?”

Acesta a fost un indiciu destul de mare cum că Sting ar putea să-și dorească un ultim meci. Au existat speculații conform cărora Sting ar putea fi implicat într-un meci Royal Rumble la un eveniment din Arabia Saudită. În mod evident, acest lucru nu s-a întâmplat. În cele din urmă, a fost dezvăluit faptul că Sting nu se mai află sub contract cu WWE.

Zvonurile despre plecarea lui Sting în AEW au fost, de asemenea, inevitabile pentru o perioadă. Sting s-a retras oficial din ring deoarece a intrat în WWE Hall of Fame. Cu toate acestea, „niciodată să nu spui niciodată” când vine vorba de pro wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages