Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

Steve Austin nu a fost de acord să lupte la WrestleMania 38

Indiciile date de Kevin Owens în ultimele săptămâni la RAW se pare că pregătesc ceva pentru WrestleMania 38, dar în acest moment nu este garantat faptul că ”Stone Cold” Steve Austin va fi prezent la eveniment pentru a lupta.

Astăzi, la Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a declarat că oficialii îl vor pe Austin într-un meci, dar vineri, ”Stone Cold” nu a fost de acord cu acest lucru. Austin va fi la Mania 38, însă singurul lucru pe care l-a acceptat până acum este o confruntare. Iată ce a spus Meltzer:

”Steve Austin și Kevin Owens vor avea o confruntare, dar nu este clar dacă se va transforma într-un meci, pentru că, în esență, acum depinde de Austin. Oficialii vor meciul. Ei au crezut că meciul va avea loc, dar știți, ”Stone Cold” nu a mai luptat de 19 ani iar vineri nu a fost de acord cu respectivul meci, deși era planificat. Acum este pe card doar pentru o confruntare.”

În ultimele săptămâni, Hall of Fame-urile WWE Shawn Michaels, Booker T și JBL au înregistrat videoclipuri pentru a contesta ceea ce a spus Owens despre statul lor natal, Texas. Acest lucru pare să ducă la revenirea lui Austin, dar menționăm din nou că niciun meci nu a fost 100% stabilit în acest moment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages