Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Steve Austin este într-o formă fantastică, continuă să se antreneze din greu pentru WrestleMania 38

”Stone Cold” Steve Austin s-ar putea antrena la fel de intens ca și când era superstar full-time, deoarece își ia foarte în serios revenirea la WrestleMania 38.

În podcast-ul ”Sunday Night Main Event”, Dave Meltzer a vorbit despre întoarcerea lui Steve Austin pentru segmentul ”The KO Show” cu Kevin Owens la Mania în acest an. Meltzer a fost întrebat dacă o să-l vedem pe Austin în echipament corespunzător pentru a-l executa pe Owens cu bine-cunoscutul ”Stunner”.

Dave a indicat că fanii vor vedea mai mult decât atât, menționând că Steve se află într-o formă fantastică:

”Se întâmplă ca eu și Steve Austin să avem un prieten comun care tocmai l-a văzut și mi-a spus că este într-o formă fantastică. Deci vreau să spun că s-ar putea să renunțe la tricou. Va fi o luptă. Va fi o altercație, fără îndoială. Nu va executa doar un Stunner. Se antrenează din greu, așa că va face mai mult decât atât. Va avea un meci de 20 de minute? Nu cred. Cu toate acestea, mă aștept la un segment intens care ar dura 7-10 minute.”

Vă reamintim că ”Stone Cold” a avut multe interacțiuni fizice de când s-a retras din ring în 2003. El a fost prezent la mai multe ediții a WrestleMania și la câteva episoade din RAW, dar se pare că fanii vor mai multă acține din partea legendei în segmentul cu K.O din Dallas.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages