Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

Steve Austin, ar putea reveni în WWE pentru build-upul WrestleMania 38

”Stone Cold” Steve Austin, este unul dintre cei mai populari wrestleri ai tuturor timpurilor. Austin, a venit în WWE atunci când personajele de desene animte și meciurile învechite erau în vogă și a inaugurat Attitude Era. De fiecare dată când ”Stone Cold” apare la WWE TV, fanii sunt în extaz.

În fiecare ”Road to WrestleMania”, încep să apară zvonuri despre legendele WWE care revin la un moment dat între Royal Rumble și evenimentul emblematic al companiei. Steve Austin este frecvent inclus în acele zvonuri. Anterior, am raportat faptul că oficialii lucrează la aducerea lui Austin pentru respectivul eveniment. Acest lucru se datorează popularității sale majore.

Ediția WrestleMania din acest an este puțin mai diferită. Show-ul are loc în statul natal al lui Steve Austin, Texas. ”Stone Cold” este prezent în promovarea evenimentului. În timpul celui mai recent episod al Wrestling Observer Radio, Dave Meltze și-a dat cu părerea despre implicarea lui Austin în Mania.

„Probabil, va fi gazda specială a evenimentului. Așa că, este posibil să-l vedem la câteva show-uri săptămânale în acest scop. Cu siguranță, Austin va ajuta în acele săptămâni.”

Oficialii WWE ar fi încântați să aibă o prezență cât mai mare la PPV-ul care se desfășoară în orașul natal al ”șarpelui cu clopoței”, Dallas, Texas. Universul WWE apreciază întotdeauna o apariție a membrului Hall of Fame, așa că are sens ca Austin să participe la eveniment.

De asemenea, Steve Austin, ar putea avea un rol major la WrestleMania 38. Prezența lui la WWE TV în săptămânile cu build-upul PPV-ului ar crea mult hype. Rămâne de văzut când și dacă ”Stone Cold” își va face într-adevăr simțită prezența în acest sens.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages