Sustineti InRing.Ro
WWE

Stephanie McMahon vorbește despre revenirea în WWE și ocuparea funcției de co-CEO al companiei

Stephanie McMahon își luase concediu din WWE înainte de a prelua funcția de co-CEO al companiei. La momentul respectiv, ea a spus că dorea să petreacă timp cu familia sa. Se pare că oficialii puneau la îndoială abilitățile lui Stephanie, iar șansele ca aceasta să revină în companie erau mici.

Acest lucru s-a întâmplat înainte de a ieși la iveală scandalul ”banilor furați” în care este implicat Vince McMahon, consiliul WWE investigând situația. Ulterior, Vince a demisionat din funcția de președinte și director general al companiei. Prin urmare, Stephanie a fost numită co-CEO alături de Nick Khan.

În timpul teleconferinței de ieri cu privire la câștigurile financiare, Stephanie a vorbit despre întoarcerea sa și noua funcție. Ea a început prin a menționa istoria sa în cadrul companiei, de la ocuparea cu mearch-uri până la alte roluri avute.

„Am muncit toată viața pentru acest business. Iubesc această afacere. Mi-am luat concediu, realizând că am nevoie de puțin timp cu familia mea, având în vedere programul epuizant. Am primit aproximativ trei săptămâni libere, mai mult decât alte persoane. Nu am fost forțată să revin în funcția de co-CEO, care mi-a fost oferită. A fost o oportunitate pentru mine să am ocazia de a conduce această companie pe care o iubesc.”

Stephanie a precizat că Vince este în continuare acționarul majoritar și face tot ce poate pentru binele industriei.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages