Sustineti InRing.Ro
WWE

Stephanie McMahon va face o ședință pentru a spori rating-urile la WWE TV

Se pare că rating-ul RAW-ului din această săptămână a avut o scădere record, cea mai mare din istoria WWE. Este foarte clar că produsul oferit la WWE TV e învechit și trebuie făcut ceva pentru a capta din nou atenția acelei părți de fani care au încetat să urmărească show-ul.

Oficialii se pregătesc să-i primească pe fani înapoi la show-uri în mai puțin de două săptămâni, și au în plan să aducă câteva superstaruri importante pentru a începe build-upul de la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an.

Andrew Zarian a relatat în podcast-ul Mat Men că Stephanie McMahon va face o ședință la sfârșitul acestei luni pentru a dezbate ideile propuse de unul dintre partenerii TV ai companiei.

Zarian a spus: „Nu știu despre care parteneri TV ai WWE este vorba, dar mi s-a spus că Steph are o întânlire cu aceștia la sfârșitul lunii pentru a dezbate ideile propuse de ei. Nu știu dacă acest lucru se obișnuiește, dar se pare că și partenerii TV pot oferi idei.”

Andrew Zarian a menționat că unele dintre conceptele sugerate sunt RAW Roulette și Legends Night. De asemenea, va fi organizat un nou turneu King of the Ring anul acesta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages