WWE

Stephanie McMahon s-a vaccinat anti-Covid-19

Stephanie McMahon, este un exemplu dem de urmat. Recent, ea a primit ambele deoze de vaccin anti-Covid-19. De asemenea, cei din WWE le recomadă fanilor să facă același lucru.

”The Billion Dollar Princess” a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care arată că s-a vaccintat cu cea de-a doua doză de vaccin anti-Covid-19. Nu se cunoaște ce tip de vaccin i-a fost atribuit, dar acum este „imunizată complet”.

„Oficial, complet #vaccinată și cu un pas mai aproape de a reveni la toate lucrurile de care am stat departe în ultimele mai bine de 12 luni! #COVID-19”.

Acum Stephanie McMahon este puțin mai aproape de revenirea la stilul de viață normal. S-ar putea să treacă ceva mai mult timp până când totul va intra pe făgasul normal, dar suntem mult mai aproape decât am fost acum un an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !