Sustineti InRing.Ro
WWE

Stephanie McMahon nu va reveni prea curând în WWE

WWE își continuă activitatea fără Stephanie McMahon, după ce aceasta a decis să ia concediu din companie pentru a se axa pe familia sa. Stephanie a precizat că intenționează să revină, dar nu a oferit o dată anume. De asemenea, Triple H s-a întors la sediul WWE pentru a lucra full-time.

Președintele WWE, Nick Khan, a preluat deocamdată atribuțiile fiicei lui Vince McMahon, dar oficialii caută deja să angajeze pe cineva care să se ocupe pe termen lung de unele dintre sarcinile pe care le avea Stephanie.

Mike Johnson de la PWInsider a răspuns la întrebările fanilor precizând că niciuna dintre persoanele cu, care a vorbit nu crede că Stephanie McMahon se va întoarce prea curând.

În plus, Johnson a menționat că au fost mulți directori de rang înalt care nu au avut nicio bănuială că Stephanie va pleca până când vestea s-a răspândit foarte repede în întreaga companie după ce ea a anunțat acest lucru pe Twitter. S-a spus că nu a existat nicio declarație internă a oficialilor înainte de a fi făcut anunțul.

Wade Keller de la PWTorch, a relatat că există unele ”motive” pentru care Stephanie McMahon a plecat din WWE, însă are si o chestiune ”personală” care probabil nu va fi dezvăluită niciodată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages