Sustineti InRing.Ro
WWE

Stephanie McMahon a dezvăluit când s-a sărutat prima dată cu Triple H

Stephanie McMahon a făcut multe lucruri la WWE TV pe parcursul anilor. Ea a fost umilită, lăudată și chiar l-a sărutat pe actualul ei soț pentru prima dată în urmă cu 20 de ani.

În timp ce acorda un interviu despre relația cu Triple H pentru WWE Untold, Stephanie McMahon a dezvăluit că Hunter a sărutat-o pentru prima dată în timpul intrării sale la Pay-Per-View-ul Royal Rumble din anul 2000. Stephanie a spus că nu știa dacă este sărutată de personajul soțului său sau de omul din afara ring-ului pe nume Paul Michael Levesque.

Singurul lucru pe care Stephanie McMahon îl știa în acel moment era că i-a plăcut sărutul lui Triple H. Fluturii pe care i-a avut în stomac au făcut-o foarte conștientă de acest lucru.

După respectivul sărut lucrurile au evoluat foarte mult. Cei doi sunt căsătoriți de ani buni și au 3 fiice. Este interesant de știut că relația lor a început chiar în fața Universului WWE, chiar dacă fanii nu și-au dat seama ce se întâmplă cu adevărat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages