Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Stephanie McMahon a apărut la RAW și a făcut oficial un meci pentru titlul Women’s la show-ul de săptămâna viitoare

Sasha Banks a plecat de la Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules cu titlul feminin din RAW, dar nu putem spune în mod oficial că este al ei. Această problemă va fi rezolvată săptămâna viitoare, în baza unui rematch.

Sasha Banks și Bayley au avut un segment în ring la RAW-ul din această săptămână. Cele două au fost foarte mândre de modul în care au decurs lucrurile la Extreme Rules. La un moment dat, Asuka și Kairi Sane și-au făcut apariția, iar Asuka a spus că își vrea centura înapoi.

Deodată, Stephanie McMahon a apărut pe Titantron. Ea a spus că meciul dintre Sasha și Asuka la Extreme Rules a fost într-adevăr unul de groază. Apoi, Stephanie a confirmat că la RAW-ul de săptămâna viitoare va exista un rematch pentru titlul feminin.

Așadar, Asuka se va confrunta cu Sasha Banks pentru titlul feminin săptămâna viitoare. Centura va fi acordată câștigătoarei indiferent de cum se va termina meciul. Acest lucru înseamnă că titlul poate fi câștigat și prin DQ sau countout pe lângă pinfall și submission.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages