Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Statutul lui Triple H la WrestleMania 36

Ediția cu numărul 36 a celui mai important eveniment anual din wrestling, WrestleMania va avea loc destul de curând și, de obicei, COO-ul din WWE se pregătea pentru un meci în cadrul acestui show. Însă, de această dată se pare că lucrurile nu vor mai sta la fel.

Wrestling Observer Newsletter relatează că Triple H nu este în prezent programat să aibă un meci la Mania în acest an. Nu s-a menționat de ce HHH nu va avea un meci la WrestleMania 36. Ultimul său meci la un astfel de Pay-Per-View a fost împotriva lui Batista, anul trecut.

Triple H nu a mai lucrat în ring de la un house-show în Japonia pe 29 iunie 2019, atunci când a făcut echipă cu Shinsuke Nakamura pentru a-i învinge pe Robert Roode și Samoa Joe. El a fost destul de ocupat cu NXT și se pare că va continua să se axeze pe acest brand.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages