Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Statutul lui Karrion Kross la WWE Clash at the Castle

După cum știm, Karrion Kross a revenit în WWE alături de Scarlett Bordeaux la episodul de vinerea trecută a show-ului SmackDown, unde l-a atacat pe Drew McIntyre. Cele întâmplate i-a făcut pe fani să speculeze că oficialii ar putea schimba Main Event-ul Pay-Per-View-ului Clash at the Castle, transformându-l într-un meci de tipul Triple Threat. Cu toate acestea, se pare că nu este cazul.

În timpul ediției de ieri a Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a spus că McIntyre vs. Roman Reigns este încă prim-planul respectivului eveniment. De asemenea, încă nu se știe când Kross va primi șansa la un titlu de top.

„Acum, Main Event-ul show-ului din Cardiff, este tot Roman vs. Drew. Desigur, mi s-a spus că acest lucru se poate schimba oricând, însă nu este așa. Oficialii simt că acesta trebuie să fie evenimentul principal al PPV-ului. Sunt foarte atenți, nu vor pe oricine. Așa că, în ceea ce privește momentul în care Kross va primi șansa la centura lui Roman Reigns, pentru că, evident, acolo se va ajunge, nu știu nimic despre asta.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages