Sustineti InRing.Ro
WWE

Statutul lui Eva Marie în WWE

Se pare că Eva Marie ar putea fi din ce în ce mai aproape de revenirea în WWE. În lua octombrie a anului trecut, s-a raportat faptul că Eva Marie a semnat un nou contract cu WWE pentru a se întoarce în companie.

La acea vreme, Marie a fost supusă testelor medicale pentru a intra în ThunderDome pentru show-urile TV din acea săptămână. Oficialii WWE au ajuns la un acord cu Eva pe 20 septembrie 2020.

Fightful Select raportează că la un moment dat, Eva Marie a fost programată să apară la episodul special al RAW-ului (Legends Night) de mâine seară. Acum, nu se știe nimic concret în acest sens, întrucât ea nu a fost promovată în avans pentru show.

În raport s-a menționat că Marie a fost în backstage la ediția din 14 decembrie a RAW-ului. Ea a fost echipată să facă promo-uri pentru evenimentul de la Tropicana Field. Nu se știe când vor fi difuzate respectivele promo-uri.

La sfârșitul anului trecut, PWInsider a raportat că lui Eva Marie nu i s-a atribuit încă un brand, dar se află în Main Roster. De asemenea, ea a fost prezentă de mai multe ori la Performance Center. Probabil, Marie era acolo pentru a se antrena, deoarece ultima dată când a lucrat într-un meci a fost pe 10 iulie 2016, la un Live Event împotriva lui Becky Lynch.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages