WWEWWE PPV

Statutul lui Bad Bunny la WrestleMania 38

Bad Bunny, a fost unul dintre participanții surpriză ai meciul Royal Rumble masculin de sâmbăta trecută, intrând în ring cu numărul 27 și având câteva spot-uri înainte de a fi eliminat.

La începutul săptămânii trecute am raportat faptul că rapper-ul era așteptat să participe la respectivul Pay-Per-View. De asemenea, WWE vindea produse noi destinate lui Bunny la locația evenimentului.

În urma acestei apariții, s-a speculat dacă oficialii au planuri pentru Bad Bunny la WrestleMania 38. Se pare că el urmează să aibă două turnee sold-out în următoarele câteva luni, inclusiv concerte la Miami, FL. pe 2 și 3 aprilie, zile în care se desfășoară și Mania 38, așa că Bunny nu va participa la show.

Superstarurile și fanii l-au lăudat pe Bad Bunny pentru prestația sa din meciul Tag Team la WrestleMania 37 anul trecut. Acesta a spus în interviurile precedente că este un fan înfocat al WWE, așa că își dorește să lucreze din nou pentru compania lui Vince McMahon.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !