WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

Statutul lui AJ Styles în WWE după WrestleMania 36

După cum bine știți, AJ Styles s-a accidentat în timpul meciului 30-Man Royal Rumble din acest an și a cerut să fie scos cât mai repede din meci. Așteptăm update-uri în ceea ce privește starea de sănătate a acestuia.

Un lucru pe care îl știm 100% este că zvonurile despre AJ cum că ar lucra din nou în SmackDown nu sunt adevărate. Ryan Satin a spus pe contul de twitter că Styles nu poate reveni în brand-ul albastru datorită evenimentelor sportive în care sunt implicați copiii săi.

„Referitor la AJ Styles, sursele spun că zvonul întoarcerii sale în SmackDown după WrestleMania 36, nu este adevărat. Mi s-a spus că este ocupat în fiecare vineri cu fiul său, și nu ar putea fi prezent la SmackDown. În plus, a fost înștințat despre viitoarele planuri ale oficialilor în ceea ce îl privesc și este total de acord cu ele.”

Cu siguranță AJ Styles a contribuit la evoluția SmackDown-ului, dar el nu poate lucra la show-ul de vineri seară. Sperăm ca accidentarea lui Styles să nu fie foarte gravă, astfel încât să nu se schimbe niciun plan pentru WrestleMania 36. Evident, ca ar putea să lucreze la acel eveniment, deoarece va avea loc duminică, 5 aprilie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !