Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Statutul actual al lui John Cena la WrestleMania 38

WWE va organiza cea mai bună ediție posibilă a WrestleMania, pentru că evenimentul are loc în Dallas, Texas. ”Stone Cold” Steve Austin revine în ring într-un anumit moment pentru a se înfrunta cu Kevin Owens și, după cum am raportat anterior, Vince McMahon va reveni și el în acțiune. Toate aceste lucruri au dus la întrebări despre întoarcerea unui alt nume important.

John Cena este ocupat cu proiecte unul după altul. S-a distrat de minune ca ”The Peacemaker” și va continua să facă asta în sezonul doi la HBO Max. Cu toate acestea, fanii îl vor pe Cena înapoi în WWE, dar asta nu se va întâmpla din păcate.

RingsideNews a întrebat dacă este posibil ca John Cena să facă parte din card-ul Pay-Per-View-ului Mania 38. Răspunsul a fost că el nu se află deloc în plan, dar numele lui a fost adus în discuție.

Un membru titular al echipei de creație a spus că ”S-a discutat despre Cena, la fel ca toți ceilalți din afara ring-ului, dar apariția acestuia nu a fost niciodată o posibilitate reală.”

În ultimul meci oficial pentru WWE, John Cena a câștigat alături de The Mysterios împotriva The Bloodline la show-ul din Madison Square Garden în octombrie anul trecut. Anterior, luptase într-un meci cu Roman Reigns pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din luna august, unde a fost învins.

Rămâne de văzut dacă John Cena va reveni în WWE mai devreme sau mai târziu, dar fanii nu trebuie să-și facă speranțe cu privire la prezența sa în cadrul WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages