Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Statutul actual a lui The Undertaker la WrestleMania 36

Aparițiile lui The Undertaker la WrestleMania au fost cursive. Această tradiție pare să se schimbe datorită trecerii timpului.

WrestleMania 36 va avea loc pe 5 aprilie, dar nu a existat niciun semn că The Undertaker va fi prezent la marele eveniment. „Dead Man” a fost în backstage la Royal Rumble, dar nu a fost utilizat în niciun fel.

Wrestling Observer Newsletter raportează că Taker ține legătura cu oficialii din WWE. Cu toate astea, în acest moment nu este planificat nimic pentru el.

„În prezent, The Undertaker nu se află pe card-ul celui mai important Pay-Per-View anual din wrestling, WrestleMania, dar există discuții referitoare la apariția sa.”

The Undertaker ar putea întotdeauna să lucreze cu WWE. Compania are, de asemenea, un eveniment în Arabia Saudită pe 27 februarie, iar „The Phenom” a fost prezent la aceste show-uri în trecut.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages