Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Statistică interesantă pentru meciul dintre Bobby Lashley vs. Goldberg la WWE SummerSlam 2021

Suntem la mai puțin de o săptămână distanță de Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, unde Bobby Lashley își va apăra titlul WWE împotriva lui Goldberg, acesta fiind unul dintre meciurile de top de pe card-ul evenimentului.

Goldberg a fost văzut ultima dată în acțiune la WWE Royal Rumble în ianuarie, când a pierdut în fața campionului WWE la acea vreme, Drew McIntyre.

Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că Lashley are 45 de ani și Goldberg are 54 de ani, ceea ce înseamnă că este cea mai înaintată vârstă a participanților dintr-un meci pentru titlul WWE din istorie.

Primul meci pentru centura WWE cu cea mai înaintată vârstă a participanților, a fost între Hulk Hogan (48 de ani) vs. Ric Flair (53 de ani), în mai 2002.

WWE SummerSlam are loc sâmbătă, 21 august 2021 în Las Vegas, Nevada pe Allegiant Stadium și va fi difuzat pe Peacock & WWE Network.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages