Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Statistică interesantă despre Title Reign-ul lui Shinsuke Nakamura

Shinsuke Nakamura, este campion Intercontinental de pe 13 august, când l-a învins pe Apollo Crews într-un meci pentru pentru titlu în cadrul unui episod al SmackDown-ului.

De atunci, Nakamura, a apărut în mod constant la WWE TV, dar nu prea și-a apărat centura. WrestleFeatures, a menționat că Shinsuke, și-a apărat doar o singură dată titlul la un show televizat. Potrivit CageMatch.net, singura dată când japonezul și-a pus titlul în joc la TV a fost în cadrul SmackDown-ului din 24 septembrie împotriva lui Crews.

Trebuie să remarcăm faptul că această statistică cuprinde doar show-urile TV și PPV-urile, deoarece Shinsuke Nakamura, și-a apărat de multe ori centura la Live Event-uri, însă din moment ce schimbările de titlu au loc rar la house-show-uri, multe persoane nu consideră acele victorii ca fiind oficiale cu succes.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages