WWEWWE SmackDown

Stable-ul lui Roman Reigns va avea un nou membru?

În această săptămână la SmackDown, Apollo Crews a fost văzut alături de Roman Reigns într-un segment în backstage, acesta fiind un indiciu că stable-ul lui Reigns va avea un nou membru.

S-a mai indicat acest lucru săptămâna trecută la Talking Smack, atunci când Paul Heyman a purtat o discuție cu Apollo pentru a-l motiva după ce a pierdut un meci în fața campionului Intercontinental Big E.

Seara trecută la SmackDown, Crews a folosit tacticile unui heel pentru a-l învinge pe Sami Zayn. Apollo va primi un rematch împotriva lui Big E pentru cenutra Intercontinentală la SmackDown-ul de săptămâna viitoare.

În octombrie, WrestlingNews.co a raportat în exclusivitate că planul pe termen lung este ca stable-ul lui Roman Reigns cu The Usos să se mărească. Daniel Bryan se numără printre cei din companie care au cerut oficialilor să lucreze cu Apollo Crews. Au existat planuri ca Apollo să devină heel anul trecut, dar s-au anulat. Se pare că de data asta, direcția este spre un nou heel turn.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !