WWEWWE SmackDown

Stable-ul lui Roman Reigns are un nou membru

Episodul SmackDown-ului (Throwback Edition) din această săptămână a început cu Roman Reigns, Paul Heyman și Jey Uso care au ținut un moment de reculegere pentru Daniel Bryan, după ce acesta a fost „alungat” din brand-ul albastru. De asemenea, el nu mai este sub contract cu WWE.

Reigns a spus că numai el știe dacă Daniel Bryan mai este în Smack. Apoi, ”The Big Dog” l-a introdus pe Jimmy Uso în stable-ul său. În toamna anului trecut s-a raportat faptul că Jimmy Uso s-ar alătura fratelui său și lui Reigns atunci când va fi apt după accidentarea la genunchi.

Cesaro a venit către ring să privească momentul dar el a fost atacat din spate de către Seth Rollins. Teddy Long și-a făcut apariția și a spus că dacă Cesaro îl învinge pe Rollins în cadrul show-ului, atunci va primi un meci pentru titlul Universal împotriva lui Roman Reigns la WrestleMania:Backlash.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !