Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

*SPOILERE IMPORTANTE* În ceea ce privește WWE Elimination Chamber 2020

Ultimul Pay-Per-View din WWE, înainte de WrestleMania, va fi Elimination Chamber care are loc pe 8 martie, în Philadelphia. Acest eveniment este de o importanță majoră, având două meciuri tipice lui. Câștigătorii meciurilor respective ar putea fi deja previzibili.

Deoarece ambele meciuri Elimination Chamber au ca „premiu” un meci la WrestleMania, este clar că, câștigătorii sunt deja aleși.

Wrestling Observer Newsletter raportează că, Shayna Baszler și Roman Reigns vor fi câștigătorii meciurilor Elimination Chamber pentru a-și asigura „locurile” în meciurile majore de la WrestleMania.

Oficialii s-au „jucat” cu mintea fanilor pe „Road to WrestleMania” în trecut. Poate că Roman Reigns va pierde meciul doar pentru a găsi o altă modalitate să-l înfrunte pe The Fiend Bray Wyatt pentru titlul WWE Universal. În momentul de față, Wyatt este programat să-și apere centura împotriva lui Reigns la Mania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages