Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE PPV

SPOILER: WWE a făcut o mare schimbare la Main Event-ul de la WrestleMania 37

După cele întâmplate în Main Event-ul Pay-Per-View-ului WWE FastLane de seara trecută, fanii au rămas cu impresia că s-a făcut o schimbare în ceea ce privește Main Event-ul de la WrestleMania 37.

În urmă cu câteva zile, planul încă era ca Edge să se înfrunte cu Roman Reigns pentru titlul Universal, dar se pare că lucrurile s-au schimbat în ultimele zile.

Bryan Alvarez raportează că meciul din Main Event la Mania a devenit acum unul de tipul Triple Threat între Edge vs. Reigns vs. Daniel Bryan.

În timpul meciului de la FastLane, Bryan a reușit să-l facă pe Reigns să cedeze, dar arbitrul a fost lovit din greșeală de către Daniel și a părăsit ring-ul iar enforcer-ul special Edge a optat să-i atace pe „The Big Dog” și Bryan cu un scaun de oțel.

Roman Reigns a câștigat în cele din urmă meciul, dar impresia lăsată fanilor a fost că Daniel este neîndreptățit și ar trebui să fie Campion Universal.

Meciul pentru titlul Universal de la WWE Fastlane s-a sfârșit în acest mod, astfel încât să aibă sens introducerea lui Bryan în meciul de la Mania. Bineînțeles, toate aceste decizii îi aparțin lui Vince McMahon, care nu ar fi fost mulțumit de planurile inițiale și ar fi avut alte idei pe care le-a pus în practică.

Pe parcursul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a explicat de ce Vince a făcut această schimbare:

„Toată povestea este că Vince McMahon a vrut să facă niște schimbări, nu a fost mulțumit. Evident, acesta este meciul pe care și-l dorea să-l schimbe, meciul cheie. Au fost prezentate tot felul de idei și, din ce mi s-a spus, cele mai multe dintre ele nu erau bune, dar cea mai bună dintre idei a fost un Triple Threat. Ideea este că, cei trei (Edge, Reigns și Bryan) lucrează foarte bine. Am crezut că oficialilor le era teamă că Reigns ar putea primi reacții pozitive împotriva lui Edge și va ridica meciul. M-am gândit la asta, dar în cele din urmă nu ăsta este motivul…Cred că Vince a simțit că meciul nu este ce trebuie și atât. Daniel Bryan poate fi utilizat având în vedere că Edge este heel, ceea ce cred că și-a dorit Vince, așa că a ales să facă asta.”

Meltzer a subliniat cum Bryan pierdea majoritatea meciurilor în ultimele luni, așa că este destul de clar că nu a fost inclus în Main Event până de curând. Daniel a cedat în fața lui Shinsuke Nakamura, a pierdut împotriva lui Cesaro și anterior înfruntările cu Roman Reigns.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages