WWEWWE PPV

*SPOILER* Următorii 3 pretendenți la titlul lui Roman Reigns au fost dezvăluiți

Deși Roman Reigns va lipsi de la Hell in a Cell pe 5 iunie 2022, Campionul WWE Undisputed va lucra la următoarele 3 Pay-Per-View-uri. Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că în acest moment planul este ca Reigns să își apere titlul împotriva lui Riddle pe 2 iulie la Money in the Bank, împotriva lui Radio Orton pe 30 iulie la SummerSlam și împotriva lui Drew McIntyre pe 3 septembrie la Clash at the Castle.

Cu toate acestea, ținând cont de faptul că planurile se schimbă tot timpul în compania lui Vince McMahon, niciunul dintre aceste meciuri nu este ”bătut în cuie”.

După ce ”Tribal Cheif” a semnat un nou contract, el a fost scos de la mai multe PPV-uri și Live Event-uri în această vară, deoarece va avea mai puține apariții. Chiar și așa, Roman va fi prezent la WWE TV pentru build-upul meciurilor menționate mai sus. De asemenea, el a fost anunțat recent pentru SmackDown-ul din 22 iulie în Boston și la RAW-ul din 25 iulie în Madison Square Garden.

Reigns nu și-a mai apărat centura de când l-a învins pe Brock Lesnar în meciul lor de unificare a titlurilor în cadrul Main Event-ului celei de-a doua seri a WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !