Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

*SPOILER* Un nume important revine în weekend-ul cu WWE SummerSlam 2022

Se pare că o divă de top din WWE ar putea reveni foarte curând în ring. PWInsider raportează că Bayley este programată să fie în Nashville în weekend-ul Pay-Per-View-ului SummerSlam. Ea lipsește din luna iulie a anului trecut, după ce și-a rupt ligamentul încrucișat. Accidentarea ei a survenit în timp ce se antrena la Performance Center.

De asemenea, în ultimele săptămâni, Bayley a fost văzută antrenându-se din nou la Performer Center, așa că fie a primit acordul medical, fie este de așteptat să-l primească pentru a se întoarce la WWE TV foarte curând.

Bayley și Sasha Banks au fost văzute împreună în diverse locuri din Orlando în ultimele două săptămâni și s-a relatat că ambele erau bine dispuse, iar Bayley părea recuperată 100%.

Trebuie să menționăm faptul că deși Bayley se va afla în Nashville asta nu înseamnă neaparat că va fi prezentă la SummerSlam, însă ar putea fi prima ei zi din nou alături de întreaga echipă. Dacă nu va apărea la SummerSlam, următorul moment prielnic ca ea să revină ar fi RAW-ul de după acest PPV, care va avea loc în Houston, pe 1 august, sau la SmackDown-ul de după SummerSlam, pe 5 august.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages