Sustineti InRing.Ro
AEWAEW DynamiteAlumniWWE

*SPOILER* Tony Nese, a debutat în AEW

Se pare că Tony Nese, și-a făcut debutul în AEW la show-ul Saturday Night Dynamite. Aparent, el era prezent la show doar pentru al urmării împreună cu fanii. Cu toate acestea, fostul campion WWE Cruiserweight a debutat în ring-ul AEW.

All Elite Wrestling, înregistrează în această perioadă mai multe episoade Dark la Universal Studios. Mulți fani prezenți la show au fost foarte surprinși și fericiți să-l vadă pe ”The Premier Athlete” lucrând pentru această companie.

Primul adversar al lui Nese în AEW a fost Fuego Del Sol. Meciul dintre ei ar putea fi excelent, deoarece Tony Nese, a prosperat în brand-ul 250 Live înainte ca WWE să-l concedieze pe el și alți câțiva wrestleri importanți.

Rămâne de văzut ce urmează pentru Tony Nese în AEW, dar interpretarea de la înregistrările AEW Dark cu siguranță nu îi afectează viitorul. În acest moment, nu se știe dacă Nese este un superstar AEW full-time cu un contract exclusiv.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages