Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

*SPOILER* Superstar WWE de top va reveni pentru a-l înfrunta pe Omos la WrestleMania 38

Un superstar WWE de top va reveni în ring mult mai devreme decât se aștepta, pentru a fi adversarul lui Omos la WrestleMania 38. În această săptămână la RAW, Omos și-a păstrat activă seria de victorii după ce i-a învins pe Azeez și Apollo Crews într-un meci de tipul Handicap. Totul a fost în estență un squash pentru a arăta din nou cât de dominant este Omos.

După meci, Omos a spus că este gata să înfrunte pe oricine îndrăznește să intre în ring cu el la Mania 38. Segmentul s-a încheiat fără să-i fie anunțat oponentul acestuia.

Se pare că inițial, WrestleVotes a raportat că oficialii au în minte un adversar pentru Omos care i-ar putea surprinde pe unii. S-a menționat că respectivul nu va fi Cody Rhodes (deoarece va avea meci cu Seth ”Freakin” Rollins) și nici Veer Mahaan.

Acum, Fightful Select relatează că oponentul misterios pentru Omos va fi nimeni altul decât Bobby Lashley. Vă reamintim că Lashley a fost scos de la WWE TV în cadrul Pay-Per-View-ului Elimination Chamber de luna trecută. Bobby avea de-a face cu o accidentare la urmăr survenită în meciul cu Brock Lesnar la Royal Rumble și nu era de așteptat să se întoarcă în timp util pentru WrestleMania.

În mod clar, fostul campion WWE s-a antrenat din greu pentru a reveni și se pare că este suficient de apt să lucreze în meciul cu Omos.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages