WWEWWE RAW

*SPOILER* Superstar de top va fi mutat în RAW după WWE Draft

WWE intenționează să organizeze un nou draft după Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. Prima ediție a Draft-ului se va desfășura pe 30 august în cadrul Monday Night RAW iar cea de-a doua pe 3 septembrie la Friday Night SmackDown.

WrestleVotes a raportat astăzi că oficialii discută ca Big E să fie mutat din SmackDown în RAW la Draft. Kofi Kingston și Xavier Woods sunt încă în RAW, formând o echipă. Acest lucru ar face ca cei 3 să fie din nou în același brand, dar nu neaparat să primească push ca o echipă așa cum s-a întâmplat în trecut, datorită faptului că WWE încă se axează ca Big E să fie superstar individual.

În urma Draft-ului de anul trecut, Big E a fost despărțit de Kingston și Woods, întrucât primise push ca superstar individual deoarece colegii săi erau accidentați la acea vreme. De atunci, Big E a primit un push de top, având și un Title Run ca și campion Intercontinental.

„Câteva surse spun că Big E va veni din SD în RAW după Draft-ul de după SummerSlam, dar totuși va primi push individuale. În esență, The New Day se reunește fără să fie o echipă. Dacă lucrurile vor sta așa, Big E va fi o opțiune bine-venită pentru Main Event la RAW.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !