Sustineti InRing.Ro
WWE

*SPOILER* Rezultate WWE Tribute to the Troops 2021

WWE a înregistrat show-ul special ”Tribute to the Troops” din acest an, după încheierea SmackDown-ului de seara trecută. Fanilor li s-a dat steaguri americane pentru a le flutura pe parcursul înregistărilor.

Totul a început cu Lilian Garcia, cântând imnul național iar The Marine Corp se afla pe rampă. Meciurile s-au încheiat așa cum se întâmpla deobicei la astfel de show-uri, babyface-urile obținând victoria, cu excepția meciului pe care l-a avut Roman Reigns.

  1. Campionul WWE Big E, l-a învins pe Dolph Ziggler. Robert Roode, a încercat să-l atace pe Big E, dar acesta a contrat cu ”Big Ending”.
  2. Bianca Belair, a învins-o pe Liv Morgan.
  3. Roman Reigns, l-a învins pe Shinsuke Nakamura. În timpul intrării lui Reigns, Pat McAfee a dansat pe masa comentatorilor, în timp ce ”Tribal Chief” privea momentul cu dispreț. Rick Boogs, a cântat la chitară și a fost bătut de The Uso. Roman, a câștigat meciul după un ”Spear și Superman Punch”.

WWE Tribute to the Troops, va fi difuzat duminică, 14 noiembrie 2021 pe FOX. Show-ul va fi difuzat la diferite ore pe diferite rețele TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages