WWEWWE SmackDown

*SPOILER* Rezultate SmackDown (25 decembrie 2020)

Cei din WWE le oferă superstarurilor timp liber de Crăciun, așa că episodul SmackDown-ului din această săptămână a fost înregistrat în cursul zilei de ieri. Dacă nu doriți să aflați rezultatele show-ului care va avea loc vineri seara, vă rugăm să închideți această pagină, vă mulțumim!

Roman Reigns l-a învins pe Kevin Owens într-un meci de tipul Steel Cage și, astfel, și-a păstrat titlul Universal. Jey Uso s-a impicat în meci și l-a ținut pe Owens în cușca de oțel. Acest lucru i-a permis lui Reigns să evadeze din cușcă și să obțină victoria, conform regulilor.

În cel de-al doilea meci al serii, Asuka și Charlotte Flair și-au apărat cu succes titlurile Women’s Tag Team într-un meci de tipul Triple Threat Elimination împotriva lui Sasha Banks & Bianca Belair și Bayley & Carmella. Bayley și Carmella au fost prima echipă eliminată.

A existat un segment în backstage, în care The Street Profits i-au dat un tricou lui Sami Zayn pe care scria ”Am fost campion Intercontiental”, pentru a-l lua la mișto deoarece el purta un tricou pe care scria ”Sunt campionul Intercontinental”.

De asemenea, un meci care inițial trebuia să aibă loc la Pay-Per-View-ul TLC din acest an, va fi văzut la ediția de Crăciun a SmackDown-ului. Daniel Bryan l-a învins pe Jey Uso.

În Main Event, Big E l-a învins pe Sami Zayn într-un meci de tipul Lumberjack pentru titlul Intercontinental. După meci, Big E a sărbătorit alături de cei aflați la marginea ring-ului pentru a pune capăt show-ului și a oferi fanilor un final fericit de Crăciun.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !