Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

*SPOILER* Rezultate SmackDown (18 februarie 2022)

După ce episodul SmackDown-ului de seara trecută a fost difuzat pe FOX, WWE a înregistrat meciurile și segmentele pentru episodul de săptămâna viitoare (18 februarie) la Smoothie King Center din New Orleans, LA. Mai jos aveți SPOILER-ul show-ului, după un raport din partea F4WOnline:

  • Roman Reigns și Goldberg au stat față-în-față în segmentul de deschidere a show-ului. Nu a existat nicio altercație fizică, cei doi având doar un schimb de replici.
  • Ricochet l-a învins pe Sheamus.
  • Sami Zayn l-a învins pe Shinsuke Nakamura într-un meci pentru titlul Intercontinental.
  • Ivar l-a învins pe Jimmy Uso.
  • A existat un segment cu promo-uri între Drew McIntyre, Madcap Moss și Happy Corbin.
  • Au fost, de asemenea, promo-uri explicite pentru meciul Elimination Chamber și cel pentru titlul Universal dintre Reigns și Goldberg.
  • Show-ul s-a încheiat cu semnarea contractului pentru meciul Tag Team între Ronda Rousey & Naomi vs. Charlotte Flair & Sonya Deville. Adam Pearce a fost gazda segmentului. Divele au avut schimb de replici până când Rousey a aruncat titlul feminin a lui Flair. Cele 4 au ajuns într-o altercație fizică, Ronda, rupând masa cu Flair și Naomi lovind-o pe Sonya în cap. Show-ul a ieșit din direct cu Rousey și Naomi răsturnând masa peste Flair și Deville, și în cele din urmă plecând din ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages